Prijzen

Ontdek de Côte d’Azur vanaf een plekje dat er middenin ligt en huur het appartement rechtstreeks van ons als particulier voor een sympathieke prijs inclusief gebruik van alles dat voorhanden is.

Even voorstellen:

Wij zijn Marianne en Peter. Hoewel we in de loop der jaren heel Frankrijk hebben leren kennen, is Menton onze favoriete bestemming geworden en gebleven. In 2004 kochten we hier ons eerste appartement. Inmiddels is dat verkocht en sinds 2014 is appartement “Le Cers” ons plekje aan de Côte d’Azur. Het mediterrane klimaat, de fraaie kust, de azuurblauwe zee en de schilderachtige omgeving maken dit plekje voor ons onvergetelijk…

Met alle enthousiaste reacties in ons gastenboek zijn we natuurlijk erg blij!

De huurprijs van ons appartement per week is als volgt:

  • Januari, februari, november en december: € 485,-
  • Maart tot en met mei en tweede helft september tot en met oktober: € 685,-
  • Juni tot en met eerste helft september : € 895,-

Een week loopt in principe van zaterdag tot zaterdag; hiervan afwijken kan in overleg. De bijkomende kosten voor energie en bijdrage servicekosten zijn € 50,- per week; de borgsom is € 200,-. Zelf meenemen: linnengoed en handdoeken.

Wat wij verder vragen, is het appartement schoon en netjes achter te laten; zo worden u (en wij) niet geconfronteerd met extra kosten.

Reserveren

Zin om ons appartement te reserveren? Of eerst nog wat meer specifieke informatie? Stuur een e-mail naar: fransezuidkust@xs4all.nl met uw vragen; hierin kunt u ook de periode aangeven waarin u van het appartement gebruik wenst te maken aangeven.

Of u belt ons even: 06 – 53156859 of 053 – 4334504.